Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fürdőszobai Bútorok

 

Az általunk gyártott fürdőszoba bútorok választékában megtalálhatja  az elképzelésének megfelelőt, a klasszikustól a modern stílusig. A fürdőszoba bútorok tömör tölgyfából és felületkezelt MDF-ből is készülhetnek. A fa és az MDF felületek kiemelkedően jó minőségű felületkezelést kapnak, mely egyfelől a bútorok színét képezi, másfelől használat közben védelmet nyújt a nedvesség és a keletkező vízcseppek és a páratartalom ellen, valamint a felületet könnyen tisztíthatóvá teszi. 

 

Kép

 

Mindenekelőtt tudnunk kell, hogy fürdőszobába csak az eredetileg oda tervezett bútorokat ajánlatos beépíteni, ugyanis a nagy hőmérséklet-ingadozást, a  páratartalmat, a nedvességet csak az erre “felkészített”,  felületkezelt bútorok viselik hosszútávon is jól.

 

A fürdőszobákba szakmai hozzáértésünk alapján a klasszikus fából vagy a "fújt" felületű anyagokból ajánljuk bútoraik elkészítését. Természetesen minden olcsóbb de ennek megfelelően kevésbé tartós megoldásra is nyitottak vagyunk. Áraink ebben a kategóriában is megoszlanak a készítendő bútor minőségéből kifolyólag.

 

Árajánlatot kérhet az alábbi elérhetőségen: 

 

 

sari79@freemail.hu

 

 

 

A mappában található képek előnézete Fürdőszoba bútorok

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

 
Konyha-Mesterek Konyhabútor