Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


           Minőségi Lakásfelújítás

   

 

Cégünk 2008 szeptemberében alakult mint asztalosipari vállalkozás. 2009 év elején kezdett el foglalkoznia a komplett lakásfelújításokkal amire minőségi munkánk során egyre nagyobb az igény.  Szakemberekkel kézenfogva vitatjuk meg az egyes iparágak felvonulását az építési területre.

Fontos hogy munkatársaink szakképzattek legyenek  /ez követelmény/ ez cégünk jóhíre miatt is nagyon fontos. Ezért is mondják sokan -az iparosok - "a jó hírnév lassan terjed, de a rossz még gyorsabban".

Az alábbi menüpontokban az általunk minőségileg elkészítendő munkaterületekről irunk pár gondolatot:

 

Gipszkartonozás:

 

Válaszfalak, álmennyezetek, kazettás álmennyezetek, tetőterek, térelválasztók, szekrények, polcok, dobozolások, rejtett világítás, gipszstukkó alapok, boltívek, lámpa, bútor, design, olcsó gipszkarton…stb. Ez mind gipszkartonból.

 

 

Miért pont gipszkarton?

 

Ezekkel a lapokkal az építés egyszerű, ugyanakkor hatékony, gyors, és a szerkezetek méretpontosak. A szárazépítési technológiával nem viszünk fölösleges vizet a belső terekbe, a munka gyorsan és tisztán elvégezhető, rövid ideig tart, és a helyiségek azonnal beköltözhetők. Egy családi ház esetén az építési időt hónapokkal rövidítheti le a száraz szerkezetek alkalmazása.
15 cm-es gipszkartonfal hőátbocsátási tényezője kb. hatszorosa, zajcsökkentő hatása pedig 16 dB-el jobb mint egy 10 cm-es válaszfaltéglának, amely 1-1 cm vakolattal van ellátva.
Munkáink fémvázas szerkezetre vannak építve, ami meggátolja a repedések kialakulását, akusztikus kengyelek gondoskodnak a faszerkezet mozgásából adódó dilatációk elhárításáról.

 

 

Tetőtér beépítés

 

 

A tetőtéri helyiségek sajátos hangulattal rendelkeznek. A különleges terek, melyek a tetőtér ferde síkjainak köszönhetők, érdekes belsőépítészeti megoldásokhoz vezethetnek. Amennyiben az eddig nem használatos padlást lakótérré szeretné alakítani, vagy ferde tetős házat szándékozik építeni, a gipszkarton ideális választás. A Rigips rendszer, minőségi szigetelőanyagok és tetőablakok segítségével rendkívül hangulatos és praktikus belső terek alakíthatók ki.

 

Válaszfalak építése

 

 

A Rigips válaszfalak segítségével a teret egyszerűen oszthatjuk különálló helyiségekre. A gipszkarton válaszfal egyszerűen – tégla, habarcs és egyéb segédanyagok felhasználása nélkül – készül. A falban lévő üreget a szerelvények (pl. elektromos vezetékek) elrejtésére használhatjuk, így megtakaríthatjuk a vésési munkálatokat. Az építés befejeztével a válaszfalak felületét azonnal véglegesíthetjük, azaz lefesthetjük, tapétázhatjuk, vagy egyéb bevonattal láthatjuk el. A hagyományos építkezéshez képest a Rigips falak gyorsabban, tisztábban és olcsóbban készülnek.

 

 

 

 

 

 

Kép

 

 

 

                                                    

   Festés-mázolás-tapétázás:   

  

Minőségi Szobafestés elérhető árakon Budapest területén.


Felmérés


Szakértőink először fölmérik a helyszínt, meghatározzák a feladat kiterjedését és a megvalósítás módját és lépéseit, aminek fényében árajánlatot és megvalósítási ajánlatot tesznek.

A kolléga színmintát visz magával. Kérésre ajánlatot tesz a bútorokhoz, fényviszonyokhoz, szoba jellegéhez és céljához illő színek alkalmazására.

Kép

          

A terep előkészítése
Az előkészítés vagy a termek kiürítéséből és vagy a bútorok és a padló, valamint a le nem szerelhető világítótestek és konnektorok teljesen biztonságos letakarásából áll. Időben ez a precizitást igénylő folyamat nem keveset vesz igénybe.

Felület-előkészítés
Ebben a fázisban a festendő felületeket kell olyan állapotba hozni, hogy a festés tökéletesen a várt eredményt hozza. Amennyiben felpúposodott vagy pereg a festés, mindenképpel le kell azt vakarni, aztán glettel teljesen sima, egyenletes felületet létrehozni. Amennyiben erős az alapszín, amit világossal akarunk helyettesíteni festés alapozás szükséges. Stb. stb. A fentiek teljesítése nélkül a munka nem vállalható.

Festés
Miután az előkészítő munkákkal elkészültünk, jöhet a festés. Előbb mintafestést készítünk egy kis felületen, hogy még egy finom korrekcióra lehetőség nyíljon a színezésben, aztán jön a nagy felületek festése, valamint a szegélyek precíz meghúzása.

Ellenőrzés
Valamennyi munkafolyamatunk befejezéseképpen – a felület-előkészítést követően is – a munkák ellenőrzése történik, amelynek során soha nem a munkát végző, hanem a kollégája végzi az ellenőrzést, hogy a legkisebb hibákat is kiszűrjük.

Takarítás
Természetesen igyekeztünk a terep előkészítése során tökéletes takarással biztosítani a felületek védelmét, ám a finom por ellen nincs tökéletes védelem. Mi úgy adjuk át a terepet, hogy a megbízó semmi oda nem illő elemet ne találjon, sem egy festékfoltot parkettán, szögön, bútoron, sem port.

Átadás
A mi munkánk értékét az átvevő öröme és elégedettsége adja. Mi ezért dolgozunk, és ezt a pillanatot ki nem hagynánk a világért sem.

Önnek csupán a szakértelmet és a minőséget kell megfizetnie, amikor a Minőségi Szobafestést választja.

 

Árajánlatot és felmérést kérhet:

Sári János Ügyvezető

06-70-325-18-25

sari79@freemail.hu

 

 

A mappában található képek előnézete Minőségi Lakásfelújítás

 

 

 
Konyha-Mesterek Konyhabútor